Adres gastfamilie
Door: Sietske
Blijf op de hoogte en volg Sietske
15 Juli 2009 | België, Brugge
Hier m'n eerste blogbericht: ik wilde jullie eventjes laten weten waar ik verblijf
272 Alexandra Road. Pietermaritzberg. 3201 Natal South Africa. Phone 033 3863088
De vader noemt Anthony en de moeder Erica en ze hebben 3 zonen: Warren (15) Bryan (13) Colin (11).
Je mag dus zeker een briefje schrijven naar mij!
Morgen ben ik weg .. ben zenuwachtig !!
Ik hoop zo snel mogelijk hier een tekstje te kunnen schrijven over hoe het daar is in Zuid-Afrika
Tot dan xxx
15 Juli 2009 - 21:11
Je Meter:
Dag Sietske
't Was fijn om je vanavond nog eens gezien te hebben. Hopelijk kan je vanacht toch wat slapen want de reiskriebels zullen wel al zeker werken.
Een heel goede vlucht alvast voor morgen. Dat je er goed mag aankomen, je welkom voelen en er je plaatske ook vinden.
Een hartelijke groet
Je meter -
17 Juli 2009 - 11:13
Hanne Callewaert:
Hey sietske! Ik ben gisteren terug van kamp en gij zijt gisteren vertrokken dus kdacht klaat keer iets weten! je eerste nacht in je nieuwe familie zit er waarschijnlijk al op, of niet? Hier alles zin normale gangetje, en morgen vertrek ik terug op kamp :D juj!
stel het nog goed daar en laat iets weten als het kan!
groetjes Hanne -
17 Juli 2009 - 11:51
Maïté:
kiekeboe!!
Ik dacht laat ik eens gaan kijken hoe het daar met sietske is in afrika. :)
hopelijk verloopt alles daar goed, zonder poblemen, maar dat zal wel zeker! :)
amuseer u daar goe, en profiteer ervan want het is zeker de moeite waard om het te beleven!!!
groetjes!!
Maïté