laatste 3 weken gaan in ..
Door: Sietske
Blijf op de hoogte en volg Sietske
14 April 2010 | Zuid-Afrika, Pietermaritzburg
deze voorbije dagen nog n beetje gestressed rondgelopen, omdat ik weer vanalles ant regelen was voor mn kindjes van de woensdag.. Vandaag zijn we naar de botanical gardens geweest, beetje rondgewandeld en gevoetbald .. maar al het werk dat er bij komt kijken is toch wel nie niets hr!! NU al de stress vn mn schouders en relaxen .. Het doet echt wel superraar dat het nog maar 3 weekjes is.. ik weet ng zeer goed dat ik hier 3 weken was en dat ik er supertrots was dat ik die al volgehouden had(was toen tijdens mn slechte periode en had nu en dan wel de neiging terug nr thuis te gaan).. maar nu ben ik toch wel massa`s trots op wat ik hier gepresteerd heb; krijg complimentjes overal en dat doet toch wel deugd .. Ik wil jullie toch allemaal bedanken voor al de steun dat ik van jullie allemaal toch gehad heb.. zowel in goeie als in slechte tijden heb je nieuws nodig vn het thuisfront!! Zie jullie allemaal binnenkort .. Kan bijna niet wachten om al jullie verhalen te horen ; DIKKE HANDDRUK (Kusn is beetje derover hier dus n handdruk zal volstaan:p) vn Nonhlahla
14 April 2010 - 12:17
Siam:
Geniet er nog van ;) x. -
16 April 2010 - 09:59
Lies:
Wooohooooo, ng drie weekjes en België zal een heldin met open armen ontvangen !
Tot snel !
Dikke kus x -
26 April 2010 - 06:36
Je Meter:
Hallo dag Sietske
Ja, ik vind het ook een dikke proficiat waard hoor! Je hebt het toch maar gedaan hé! Het zal je zeker heel goed doen dat je die tijd mocht meemaken en je zal er zeker heel lang aan blijven denken en de vruchten van mogen plukken. Sorry dat je je post van mij nog niet ontvangen hebt. Vandaag gaat ze op de post. Dat ze nog op tijd mag toekomen. Veen vreugde ook nog voor je laatste periode daar. Sla maar heel veel vitamienen op van vanalles en nog wat.
Daag en tot binnenkort hé!
Je meter.