Jieeeps
Door: Sietske
Blijf op de hoogte en volg Sietske
10 September 2009 | Zuid-Afrika, Pietermaritzburg
Vandaag zijn er foto`s getrokken geweest van de kindjes.. een echte fotograaf! En voor degene die dingen vroegen over de taal hier, mijn familie spreekt altijd engels, maar als ze willen dat de jongens he tniet horen zouden ze wel eens durven in Afrikaans te spreken.. maar ze kunnen ook Zulu, veel te zot! Soms help ik mn broers met hun huiswerk als het afrikaans is, dat versta ik more or less, en Colin, de kleinsten, help ik soms met rekenen. Ik vind het tof om mn broers te helpen.. En Colin danst graag, en elke avond dansen we een beetje, het is supergrappig! Hij geeft graag knuffels.. en ik ook dus das super hee! En binnen 2 weken is het hier vakantie en dan gaan we naar Hluhluwe Imfulozi Game Park, het is iets zoals KrugerPark, met allemaal wilde beesten, en we gaan slapen in een heel primitief iets, ik vind het super!! Ik kijk er echt naar uit.. en het volgende weekend ga ik met Celine haar gastfamilie mee naar een andere game park, I`m Lucky.
Ik heb net enkele foto`s geplaatst, en op facebook staan er ook enkele !! Toedelsssss van iemand verweg!
11 September 2009 - 21:46
Honniiiieee:
Klinkt allemaal super spannend schat echt ben blij dat alles daar goed is. Klinkt indrukwekkend zo tussen de wilde dieren.Ken super blij dat je gebeld hebt totaal onverwachts wist even nie goe wat te zeggen alé dak je graag zie wel é natuurlijk Kmis je Poepie xxxxx hou super veel van jeeeeeeeeeee Enjoy your vakantie é :p ik zal volgende week wel weer beginne hehe. Aja kheb kip met frietjes gegeten bij je papa twas nog goed hehe ! Xxxxx hvj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!