foto`s op facebook - Reisverslag uit Pietermaritzburg, Zuid-Afrika van Sietske Beuten - WaarBenJij.nu foto`s op facebook - Reisverslag uit Pietermaritzburg, Zuid-Afrika van Sietske Beuten - WaarBenJij.nu

foto`s op facebook

Door: Sietske

Blijf op de hoogte en volg Sietske

05 Oktober 2009 | Zuid-Afrika, Pietermaritzburg

Sanibona !
Ik heb 1 foto ofzoiets kunnen plaatsen hier op mn blog maar daarna blokkeerde het weer dus ben ik ze op facebook aan het zetten; hopelijk vind iedereen het!

School is EINDELYK weer begonnen en ben superblij, de kindjes weer kunnen rondzwieren en met hen spelen. Jihaaaaa !

Ga dit weekend waarschijnlijk weer naar de township, en in december zal ik waarschijnlijk helpen om haar huis te schilderen, kijk er superhard nr uit !!

sala kahle

• 05 Oktober 2009 - 13:40

Lauren:

siets!!

zalig om al je verhalen te lezen!! ben blij da je het er goed hebt! kgan zeeeker is kijke nr je foto's!!=)heb je eeeecht duizend dingen te vertellen, dus ik struur ng wel is n mailtje of n briefje!! btw, ik heb me ook ingeschreve vr afs en het wordt panama, peru of bolivie en in november is er een wegwijsweekend! joepiee!

groooot gemis!!

• 06 Oktober 2009 - 17:16