4 maand verder
Door: Sietske
Blijf op de hoogte en volg Sietske
17 November 2009 | Zuid-Afrika, Pietermaritzburg
Sorry ik zie net dat ik maar 4 minuten meer over heb; zal afsluiten; mijn nieuw adres;
30 Dalry Road
3201 Pelham
Pietermaritzburg
South-Africa
Je mag nog altijd naar mijn vorig adres sturen, ze zullen me het nog altijd bezorgen, ik woon er maar 5minuutjes van
Tot de volgende
Schatje probeer algauw nog mailtje naar jou te sturen!!
Alles is bijna geregeld voor ons reisje!
17 November 2009 - 19:50
Lauren:
waaaah, geniet vn je zotte tijd daar!!!
kmisdiezottefoefrdvnme!;) -
18 November 2009 - 22:04
Jolien:
heylabatjes!
hopelijk heb je m'n mailtje ontvangen, ik begrijp wel als je het te druk hebt. Kben blij dat je Alex terug zal zijn, amai, dat zal goed doen voor jullie! Hopelijk lukt het je om dat schooltje te helpen, ik wil gerust eens langskomen om te helpen schilderen ofzo ;) Ik mis je hoor meid, ik lees al je reisverslagen. Veel succes nog ginder en trek je nie teveel aan van afs, zoals je zegt, geniet ervan, niet veel mensen kunnen zo'n leuke ervaring meemaken!
xx -
24 November 2009 - 14:16
DANIEL KETELS:
Schitterende ervaring dat je daar meemaakt ik geniet met volle teugen van je verhalen en wens je veel sterkte voor de rest van je avontuur??
hOOP JE TOCH NOG EENS TE VERWELKOMEN OP DE TRAINING IN a.v jabbeke -
21 December 2009 - 07:28
Spileers Patrick:
Dag Sietske , ik wil geen reactie geven op een reisverslag maar vandaag staat er iets in de sterren geschreven.....het is vandaag een bijzondere dag!!!! Maar natuurlijk, het is vandaag je verjaardag , dat al je dromen op deze dag mogen uitkomen , dat je het daar nog steeds heel erg goe naar je zin hebt en dat je daar ook warmte , liefde en licht moogt ontvangen , EEN DIKKE PROFICIAT,KNUF&vele kussenxxxxxxxxxxxxxx -
22 December 2009 - 14:56
Siam:
Sietske !!
Jha ik zat gistere in Ierland dus ik kon niks van me late weten, maar dus bij deze een SUPER gelukkige verjaardag éh !! ik hoop dat ge u goed hebt geamuseerd ++ ik heb iets tofs gevonde in Dublin voor U ( Jolien & Lore hebbe wel mee helpe kieze, wnt kben eig niet zo goed in cadeau'tjes kieze :p) en ik ga 't één van dees dage opsture, dus ik hoop dat 't zal aankome en dat ge 't tof vind .. amuseer u nog voor de rest (=
Groetjes !x.